A kilencvenes évek nagy modellgenerációjából sokan a mai napig rivaldafényben vannak, azonban a divatszakmában szintén legendásnak számító Linda Evangelista teljesen eltűnt 5 évvel ezelőtt. A nő most megrázó sorokban árulta el, hogy mi volt az a dolog, ami kettétörte a karrierjét, és azóta is megkeseríti a mindennapjait.

Az 56 éves egykori szupermodell az Instagramon mesélte el, hogy az eltűnése előtti hetekben befizetett egy rutinműtétnek számító zsírleszívásra. A beavatkozás során csak minimális zsírszövetet kellett eltávolítani, de valahogy ez is annyira felborította a szervezete működését, hogy a zsírsejtjei fékezhetetlen burjánzásba kezdtek. Rövid idő alatt rengeteget hízott, ahogy ő fogalmazott: „örökre eltorzult a testem”.

Lindán további két műtétet is elvégeztek, hogy visszafordítsák a folyamatot, de egyik sem járt sikerrel, csak újabb fájdalmakat okoztak. Evangelista ezért beperelte a klinikát és a műtétet végző orvost, mert tönkretették az életét. A teste eltorzulása miatt nem tud dolgozni, elvesztette minden önbizalmát, depressziós lett, és fél otthonról kimozdulni.