Koczka Géza, vagy ismertebb nevén MC Hawer a közösségi oldalán mesélt kudarcba fulladt románcáról és a szakítás utáni időszakról, amiről a Metropol is beszámolt.

A magyar sztár még tavaly nyáron jött össze barátnőjével, és rövid idő alatt, mindössze két hét ismeretség után össze is költözött vele. Óriási volt a szerelem, már az esküvő is tervben volt. Azonban idén májusban szakítottak, és azóta kezdetét vette a rémálom.

Fotó: Ripost

„Azért szakítottunk, mert szinte sose volt rám ideje. Hiába éltünk közös lakásban, volt, hogy hetekre eltűnt, telefonon sem lehetett elérni. Nem tudtam, hol és kivel van, mit csinál. Egyik ilyen esetnél felkerestem az édesanyját, majd a volt férjét, de sehol nem találtam, utána viszont nagyon kiakadt rám ezért, megfenyegetett, hogy feljelent. Ezek után döntöttem úgy, hogy jobb, ha különválunk” – mondta el a Blikknek az énekes.

Hawernál betelt a pohár

„Én úgy tudtam, ő és a férje februárban elváltak, de most kiderült, hogy Zsuzsa ebben is hazudott, és most is együtt vannak. Napi szinten kapok tőlük üzeneteket, azt állítják, több millió forinttal tartozom nekik, holott ez nem igaz, hiszen minden anyagi kérdést a szakítás után rendeztünk. Fenyegetnek, hogy lejáratnak, sőt arra is utalgattak, hogy vigyázzak magamra, mert bármi történhet velem és a testi épségemmel.”

„Lelkileg tönkretesz ez a helyzet, folyton attól rettegek, hogy valaki rámugrik, bánt, vagy hazugságokat jelentet meg rólam. Rettegésben telnek a napjaim, több mint tíz kilót fogytam, mert nem bírok enni, aludni” – tette hozzá az énekes.

„Nyugtatókat szedek, és nehezen állom meg, hogy ne nyúljak újra az alkoholhoz. Ezúton szeretném megkérni a volt páromat, hogy hagyjon békén… Ha mégsem, az ügyvédemmel megtesszük a szükséges lépéseket!” – fogalmazott.