RETRO RÁDIÓ

Lányával játszott, most sérülten lép a parkettre Kinizsi Ottó a Dancing with the Stars-ban





Kinizsi Ottó már húsz éve várja, hogy kipróbálja magát egy táncos show-mûsorban, ez az álom most a Dancing with the Starsszal valóra vált. A 39 éves színész felkészülése azonban nem alakult problémamentesen, sőt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.25.
dráma

Bár Kinizsi Ottó lelkesedése határtalan, és mindent megtesz azért, hogy a maximumot hozza ki magából a TV2-n látható Dancing with the Stars első élő show-jában, egy korábbi sérülése egyáltalán nem tett jót a felkészülésének. A színész eddig titkolta, hogy januárban egy banálisnak tűnő, otthoni baleset következtében elrepedt a bordája, a Borsnak azonban őszintén mesélt a történtekről.

Nálam pluszproblémát je­lent, hogy januárban volt egy bordarepedésem, ami miatt a körülötte lévő izmok érzékenyebbek. Szerencsére fájdal­maim nincsenek, de a sérülés nem múlt el nyomtalanul, hiába próbáltam hónapokig mindentől kímélni magam, mivel más módja nem is igazán van a gyógyulásnak – kezdte Kinizsi, aki azt is elárulta, hogy egy szerencsétlen mozdulat következtében történt a baj.

Szőke Zsuzsanna partnereként táncol majd Ottó a TV2 sikerműsorában Fotó: Tv2

A nagyobbik lányommal, Emmával viccelődtünk, önfeledten emelgettem, hirtelen mit sem törődve azzal, hogy ő már egy 16 éves – nyilatkozta a Borsnak a 39 esztendős színész, aki most gyógymasszőrhöz jár a nagy megmérettetés előtt, valamint különleges tapaszokkal próbálja enyhíteni a fájdalmait.

Olyan részek, mint például a boka melletti izmok, könnyen megsérülhetnek, akár egy-egy pörgősebb mozdulatnál is. Nálunk is vannak kisebb zúzódások, húzódások, amiket kinesio tape-ekkel enyhítünk – ecsetelte Ottó.

Az, hogy a korábbi sérülése ellenére hogy sikerült neki a felkészülés profi táncpartnere, Szőke Zsuzsi oldalán, kiderül szombaton a Dancing with the Stars első élő show-jából.

Még kérdéses Metzker szereplése

Csütörtökön, mindössze két nappal az első élő show előtt derült ki, hogy Metzker Viki súlyosan megsérült az egyik próbán, neki a bordája repedt el. A csinos lemezlovas még a reccsenést is hallotta, és bár a kínzó fájdalom ellenére folytatta volna a táncot, kórházba került, az orvosok pedig eltiltották a gyakorlástól. Most csak abban bízhat, hogy partnerével, Márki Norberttel még ki tudnak találni egy könnyített koreográfiát, és elkezdhetik a versenyzést szombaton.





Ezeket olvastad már?
"Egy igazi küzdő vagy" – Rubint Réka megható üzenetet küldött a szülinapos Schobert Norbinak

"Egy igazi küzdő vagy" – Rubint Réka megható üzenetet küldött a szülinapos Schobert Norbinak

Te ráismersz? A szülinapos Bodrogi Gyulával idézett múltat Kiszel Tünde

Te ráismersz? A szülinapos Bodrogi Gyulával idézett múltat Kiszel Tünde

Gólyahír: Apa lesz a világ legjóképűbb színésze

Gólyahír: Apa lesz a világ legjóképűbb színésze

Kislányként színésznő akart lenni Nagy Melanie, a nukleáris fegyverkezés szakirányon kötött ki

Kislányként színésznő akart lenni Nagy Melanie, a nukleáris fegyverkezés szakirányon kötött ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás