Véget nem érő rémálomnak tűnhet Galambos Lajos és feleségének, Boglárkának az elmúlt hat év. Először a mulatós sztár áramlopás miatt került szembe az igazságszolgáltatással, most pedig mocsai birtokukon tartott ellenőrzést a NAV.

„Nem az ügyfelem, Galambos Lajos, hanem Galambos Boglárka és az ő egykori cégével kapcsolatos dokumentációk miatt érkezett több mint tíz NAV-ellenőr a mocsai birtokra.mondta el a Borsnak dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.

„Boglárka a céget még 2016-ban eladta, és a költségvetési csalás ezután történt, ami nyilván az új tulajhoz köthető, de a korábbi iratok, s azok lefoglalása is szükséges – tette hozzá az ügyvéd a lapnak.

Galambos Boglárka egészsége az utóbbi években megromlott, a mai napig fájdalmas emlékek kínozzák a családot, arról a bizonyos hajnalról, amikor gyerekeik szeme láttára vitték el a házaspárt az állig felfegyverkezett kommandósok.

„Boglárka keze, lába remeg, szinte újraélte az egész szörnyűséget, ami anno történt, még ha most nem is fegyveresek, hanem ártalmatlan ellenőrök mentek. Nyilván nem tesz jót az egészségének ez az újabb cécó„fejtette ki véleményét Fröhlich a Borsnak.