RETRO RÁDIÓ

Ladinek Judit: Ha nem színésznő, akkor kertész lennék





Eseménydús nyár elé néz Ladinek Judit. A színésznőt nemcsak a tévében, de színdarabokban és a Dívák nevű formációban is láthatja a közönség. Szabadidejében pedig a kertjében tüsténkedik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.04.
cipő helyett virág

A Doktor Balatonban láthatják a televíziónézők Ladinek Juditot. A szókimondó és rendkívül csinos Erika karakterét alakítja a népszerű színésznő a TV2 sikersorozatában, aki a családias, vidám hangulat miatt nagyon élvezte a forgatást.

Imádja a stábot

Nagy öröm volt számomra, hogy bekerültem a Doktor Balatonba, azért is, mert az első évad még a Covid-időszak alatt készült, így a nehéz időszak után igazi megváltás volt, hogy dolgozhatok. Úgy látom, kezd tendenciává válni, hogy egyre több igényes magyar sorozat készül, így a nézők egyre több remek színészt ismerhetnek meg – mondta el a Metropolnak Ladinek Judit.

Mindig felvidul

A színésznő imádja a Doktor Balaton csapatát; nemcsak a színészek, de a háttérben dolgozók, -akik nélkül nem jöhetne létre a produkció -is rendkívül közel állnak a szívéhez.

– Sokszor volt, hogy fáradtan érkeztem a forgatásra, de a mosolygós arcokat látva mindig rögtön feldobódtam. Hálás vagyok, amiért ilyen csapattal dolgozhatok.

Judit nagyon élvezte a forgatást Fotó:TV2

Eseménydús nyár

Ladinek Judit nyara eseménydúsnak ígérkezik: a Madách Színházban a Mary Poppinsban a gyerekek édesanyját, Mrs. Banks-et alakítja, majd a Szegedi Szabadtéri Színpadon a Mamma Mia!-ban az egyik főszereplő, Tania bőrébe bújik, aki meglehetősen hasonlít a Doktor Balatonból megismert nagyvilági, férfifaló Erikára.

Örök barátság a Dívákkal

Ennyi munka mellett felmerül a kérdés, hogy vajon lesz-e idő a nyaralásra? Judit szerint ez nehéz kérdés, de egyáltalán nem bánja, hiszen a koronavírus óta ez az első olyan év, amikor a művészek számára visszatért minden a régi kerékvágásba.

– Hogy nyaralni megyünk-e, azt még nem tudom, hála az égnek idén nagyon megszaporodtak a koncertjeink a Dívák formációval. Détár Enikővel és Fésűs Nellyvel nagyon sokat járunk fellépni az ország különböző pontjaira. Jól tudunk együtt dolgozni, hatalmas a szimbiózis közöttünk. Annak ellenére, hogy három színésznőről van szó, soha nem rivalizálunk egymással, nem teszünk keresztbe a másiknak. A mi barátságunk örök, és remélem, a formációnk is – fogalmazott a csinos színésznő.

Inkább gazdabolt, mint cipővásárlás!

Bár Ladinek Judit a színpadon igazi díva, a magánéletben nem zavarja, ha néha kicsit össze kell koszolódnia. Ez pedig megesik, hiszen imád kertészkedni.

– Három éve költöztünk Dunavarsányba, egy nagyon szép családi házba. A kertet úgy, ahogy volt átalakítottuk, és bár a költözés előtt azt gondoltam, hogy a kerti tevékenységem a fűnyírásban merül majd ki, végül beleszerettem a kertészkedésbe. Most már ott tartok, hogy gazdaboltról gazdaboltra járok. Soha nem hittem volna, hogy jobban tűzbe hoz egy hortenzia kiválasztása, mint egy cipőboltban való vásárlás, de aztán így lett – mondta el mosolyogva Judit. – Nagyon sok időmet elveszi a kert, de ez olyan élmény és kikapcsolódás, amire szükségem van. Ha nem lennék színésznő és szakmát kellene választanom, akkor könnyen lehet, hogy a kertészkedés, a növénytermesztés mellett döntenék.

Imád a természetben lenni Fotó:TV2

 





Ezeket olvastad már?
Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

„Cuki Benike” – édes fotón mutatta meg kisfiát Szinetár Dóra

„Cuki Benike” – édes fotón mutatta meg kisfiát Szinetár Dóra

„Fülikém? Mi a baj?” – barátjáért aggódik Csuti, sírva jelentkezett be a TV2 sztárja

„Fülikém? Mi a baj?” – barátjáért aggódik Csuti, sírva jelentkezett be a TV2 sztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás