L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga először beszéltek házassági válságuk okáról. Augusztusban Kinga váratlanul összecsomagolt és elköltözött törökbálinti otthonukból egy fővárosi albérletbe, ahová magával vitte a tavaly szeptember közepén megszületett kislányukat, Lilit is.

A szakítás pontos okáról több pletyka is szárnyra kelt, de egészen mostanáig egyik fél sem nyilatkozott róla.

Hivatalosan házasok vagyunk, viszont nem élünk együtt. Mindennap találkozunk, és azon dolgozunk, hogy a kapcsolatunk újra működőképes legyen. Ugyanis sok olyan érték elveszett a házasságunkból, amit újra kell építeni. A figyelem, a megértés, a tisztelet és az önfeláldozás, ami mindkettőnk részéről hiányzik mára. (…) Ha őszinte akarok lenni, a kezdetekből fogva küzdünk egymással, egymásért, a kapcsolatunkért” – mondta el a Story magazinnak L.L. Junior, aki bevallotta, hogy folyamatosan nagy csatákat vívnak Kingával, mert mindketten erős személyiségek, és nehezen engednek. Ez vezetett odáig, hogy különköltöztek. Most azonban párterápiára járnak, hogy visszataláljanak egymáshoz.

A pár még hivatalosan házas, azonban nem élnek együtt (Fotó: Facebook)

„Az utóbbi időben már a problémákról sem tudtunk beszélni. A párterápia során viszont kénytelenek vagyunk elmondani egymásnak az érzéseinket. (…) Mindketten tele vagyunk a házasságunk alatt felgyülemlett sérelmekkel. Túl érzékeny lettem az elmúlt időszakban, és mindketten úgy éreztük, nem tudunk egymáshoz fordulni, nem voltunk egymás támaszai” – tette hozzá Kinga, aki kijelentette, hogy bármi is történt közöttük, „leírhatatlan szerelmet” érez a férje iránt, és bízik abban, hogy sikerül helyrehozni a kapcsolatukat.

Most igyekszünk mindent kizárni az életünkből, csak egymásra koncentrálunk, és bízom abban, hogy együtt, a legnagyobb boldogságban fogjuk felnevelni Lilit és Lacikát. Semmi nem számít, csak hogy újra egymásra találjunk Kingával” – tette hozzá a rapper.