Gáspár Zsolti nyáron hetekre beköltözött a TV2 hamarosan induló kalandreality-jének forgatási helyszínére, ám nem egyedül! Hű társát, Bécit is magával vitte a Farm VIP forgatására. A fekete birkát először Demcsák Zsuzsának mutatta be, majd beengedte a karámba a többi állat közé.

„Az nem titok, hogy Béci és köztem különleges kapcsolat van. Gyakorlatilag a kezembe született és hát sok kalandot éltünk már meg együtt. Kiskorában a házba is bejárása volt, de mára már csak itt a farmon töltünk együtt időt. Ezért is gondoltam, hogy elviszem magammal a forgatásra, hiszen legalább érzi, hogy még mindig barátok vagyunk” – mondta a Ripost-nak Zsolti, majd hozzátette: kedvence nem csak külsejében, de viselkedésében is különleges.

Béci olyan, mint egy kutya. Követ mindenhová és gyakorlatilag szinte olvas a gondolataimban. Ha valami bánatom van, megérti, és hozzám bújva vigasztal, de arra is képes, hogy például szlalomozzon, ha azt kérem tőle. Sokat látott juhászok, akik évtizedek óta foglalkoznak birkákkal, még ők sem láttak ilyet„– fogalmazott a büszke gazda, aki nem titkolja, szeretné kitanulni a tévés szakmát is.

Gáspár Zsolt

Ripost