Kulcsár Edina egy érdekes kérdést fogalmazott meg az Instagram-oldalán: Vajon az EQ vagy az IQ a fontosabb egy ember életében? A modell erre az érdekes kérdésre igyekszik megtalálni a választ a követői segítségével.

Fotó: Youtube

„IQ vagy EQ? Melyiket választanátok a 2 közül? De tényleg csak egyet lehet választani! IQ, az általános intelligencia, pontosabban, hogy mennyire tanult az ember és a megszerzett tudását mire és persze, hogyan használja. EQ, az érzelmi intelligencia. Kíváncsi vagyok ki mit választ” – írja a posztban a gyönyörű modell.

„Mint tudjuk, sajnos sokaknak nem adatik meg, hogy tanuljanak, ezáltal nagyon nehéz számukra az IQ fejlesztése, de nem szabad elkeseredni, ugyanis már bizonyított tény, hogy a boldogság és a siker eléréséhez, sokkal fontosabb az EQ mint az IQ. Az IQ gyorsabban fejleszthető, mint az EQ, és a mai technológiának köszönhetően könnyebben is elérhető, mint évekkel ezelőtt. Ahogy olvastam, az EQ is fejleszthető, de jóval nehezebb és sokszor az adott illető be sem látja, hogy foglalkoznia kellene vele. Én mindenkinek szurkolok, hogy megtalálja az arany középutat, általa jobban érezze magát a bőrében és kiegyensúlyozottabb életet tudhasson a magáének” – tájékoztatott Edina az EQ fontosságáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés