Az üzletember szerint egyiküknek sem könnyű ez a helyzet: szakítottak, és jelenleg még egy fedél alatt élnek. A helyzetet megnehezíti, hogy Edina és G. w. M. nyíltan vállalták a kapcsolatukat. Ennek ellenére gyermekeit, Medoxot és Ninát mindketten igyekeznek megóvni, hogy ne érezzék a feszültséget közöttük.

A gyerekek felügyelete közös, és minden velük kapcsolatos dolgot korrekten meg tudunk beszélni. Még otthon lakom, hiszen időbe telik, amíg találok egy megfelelő helyet. Nehéz ez, de próbálunk a lehető legkevesebbszer találkozni a házban, ha viszont egyszerre vagyunk otthon, félreteszünk minden sérelmet a gyerekek miatt. Hiába érzem magam megbántva és dühösnek, elsősorban édesapa vagyok, ami felülírja ezeket az érzelmeket. Mindketten a gyerekek érdekeit tartjuk szem előtt, ebben nincs kérdés – nyilatkozta a Blikknek Szabó András, Csuti, aki hozzátette: bár próbálja magát tartani, nemigen tudja feldolgozni az elmúlt napok eseményeit. Továbbra is csalódottságot és szomorúságot érez.

Változó a hangulatom. Alapvetően motivációval teli ember vagyok, próbálok előre tekinteni, új célokat kitűzni. Könnyebb lenne nem csinálni semmit, de a munkában is felelősséggel tartozom a kollégáimért, és ott vannak a gyerekeim, akiknek ebben a helyzetben is jó apjuknak kell lennem. Nem hagyhatom el magam. Igyekszem inspiráló emberekkel körülvenni magam, az élet pedig megy tovább – tette hozzá a vállalkozó.

Bár megbántva érzi magát, igyekszik Edinával olyan kapcsolatot kialakítani, aminek a gyerekei nem látják kárát. Edina már férje vezetéknevét sem használja a közösségi médiában.

Igen, letörölte a közös képeket, illetve a nevemet sem használja már. De ezek után miért is tenné?