A szépségkirálynő és a sikeres vállalkozó hosszú évek alatt egy gyönyörű mesét alkotott az Instagramon arról, hogy nekik milyen tökéletes az életük – írja a Bors. Kulcsár Edina és Szabó András Csuti még a házasságuk utolsó – most már tudjuk, hogy problémás évében is – szebbnél szebb helyszíneken fotózkodtak ölelkezve, tökéletes összhang látszott köztük, senkiben nem merült fel, hogy valami gond lehet a házasságukkal.

Igazi álompár volt

A lufi tavaly ősszel az RTL Klubon futó Nyerő Páros című realityben pukkadt ki, amikor kikotyogták, hogy válságban van a kapcsolatuk. Akkor azt nyilatkozták, hogy azért is vállalták el a műsorban való szereplést, mert az egyfajta terápia lehet számukra… A próbálkozásuk kudarcba fulladt, a házasságuk a hétvégén végleg zátonyra futott. Edina és Csuti egyszerre jelentettek meg egy közleményt az Instagram-oldalaikon, melyben közölték a nagyvilággal, hogy bár mindent megpróbáltak az elmúlt egy évben, nem tudják megmenteni a házasságukat, hat év után külön utakon folytatják. Csuti a válást egyébként azzal indokolta, hogy „mindkettőnknek más a szeretetnyelve” – de hogy ez pontosan mit jelent, azt aligha tudja valaki értelmezni.

Az elmúlt hetekben egyre gyakrabban lehetett pletykákat hallani a sztárcsalád felől, sokan tudni vélik, hogy Edina már egy másik, nála pár évvel fiatalabb férfi oldalán keresi a boldogságot, és hogy Csuti sem tölti magányosan az éjszakákat, de a házaspár ezt cáfolta. „Nincs harmadik fél, már nem működött jól a kapcsolatunk” – nyilatkozta Csuti.

Kerestük az ügyben Kul­csár Edina sajtókapcsolatokkal foglalkozó menedzserét, írásban kértünk válaszokat arra, hogy valóban nem volt harmadik fél, hogy hivatalosan beadták-e már a válópert, illetve hogy mi lesz a válás után a két közös gyermekükkel. Azt a választ kaptuk, hogy Kulcsár Edina nem kíván nyilatkozni e témában.