Októberben kerül a könyvesboltok polcaira Krausz Gábor vadonatúj könyve, ami a Családom és egyéb receptfajták címet kapta. A könyvben húsz receptet találnak majd az olvasók, a fele Gábor, a másik fele a felesége, Tóth Gabi kedvenc ételei. A finom falatok mellett pedig a sztárséf magánéletébe is betekintést nyerhetünk.

„A könyvben írok a múltamról, a gasztronómiai kalandjaimról és az egyéb tapasztalataimról. Nagyon keményen dolgoztam, hogy idáig eljussak. Hiszem, hogy a környezetemtől kapott segítő és ártó szándék egyaránt segített abban, hogy elérjek oda, ahol most vagyok” – fogalmazott Gábor.

Krausz Gábor a Metropolnak mesélt a tapasztalatairól – Fotó: TV2

Gábor életében nem csak a könyv az újdonság. Hétfőn elkezdődik a Séfek séfe harmadik évada is, amiben Vomberg Frigyes és Wolf András mellett zsűrizik.

„Úgy érzem, nekünk, zsűritagoknak sikerült fejlődnünk az előző évadokhoz képest. Levontuk a konzekvenciát, tanultunk a hibáinkból, amit pedig jól csináltunk eddig, azt az idén is igyekeztünk folyatni” – mondta el a Metropolnak Krausz Gábor, aki hozzátette: izgalmas karaktereket választottak a csapataikba, akiknek egészen váratlan helyzetekkel kell megbirkózniuk.

Krausz Gábor a Metropolnak mesélt a tapasztalatairól, elmondta, miben változtatta meg az apaság, és hogy hatott ez ki a műsorban a viselkedésére. Mesél egy kicsit a versenyzőkről is, hogy mit szokott otthon főzni, de a kis Hannarózáról és Tóth Gabiról is ejt pár szót – a részletek a hétfő reggeli Metropol napilapban, illetve itt, a metropol.hu oldalon olvashatók.