Kovács Lehelnek kihívásokkal kellett megbirkóznia a TV2 új sorozatának, a Pepének a forgatásán, de összességben azonban nagyon élvezetes volt számára.

„A koronavírus kicsit lelassított minket, fontosabb dolgokra irányította rá a figyelmünket. Ugyanakkor jó volt egy olyan munkával visszatérni a szakmába, amilyen ez. Volt idő és lehetőség arra, hogy gazdagabban és színesebben fejezd ki, amit akarsz egy sorozatban. Nagyon örültem, hogy ezzel térhettem vissza ” – árulta el a Metropolnak Lehel, aki szerint amikor az ember elolvas egy forgatókönyvet, akkor azonnal elkezdi közelíteni magát a karakterhez.

Kovács lehel a Pepe című sorozatban Fotó: TV2

„Nyilván én is ezen az úton indultam el, a karakterem szívét és az életigenlését a magaménak éreztem. A csapda mindig ott van, hogy hogyan mutatsz be egy testi fogyatékkal élő embert, illetve hogy hogyan lehessen valamin úgy nevetni, hogy az ne legyen sértő. Nyilván a szövegek és a poénok terén mertem tesztelni, hogy meddig mehetek el, és mi bántó vagy kifejezéstelen” – magyarázta a színművész.