A Metropol csütörtökön számolt be arról, hogy a TV2 egy sejtelmes videót tett közzé, amiből kiderült, két duó sem lép parkettre szombaton.

Egy „váratlan fordulat” miatt két páros most nem lép a táncparkettre szombaton este a Dancing with the Stars-ban − derül ki a TV2 péntek esti kisfilmjéből.

Könnyen lehet, hogy az édesanyját elvesztő, szappanopera-sztár, Gabriela Spanic az, aki távol marad a műsortól. De ha ő is az egyik, akkor is melyik a másik duó? – indult el a találgatás azonnal.

A Facebookon és az Instagramon sérülésekről és a Sztárban Sztárhoz hasonlóan koronavírus-fertőzöttségről pletykálnak. Ráadásul már több sztárversenyző neve is felmerült a rajongók között, mint Gabriela Spanic vagy Noszály Sándor, ám egyelőre mindenki a sötétben tapogatózik.

A Ripost megpróbálta kideríteni a részleteket, és talán a nézők nem is járnak messze a megoldástól. Folyosói pletykák szerint többen elkapták a koronavírust, de más okok is közre játszhatnak a távolmaradásukban.

Elsőnek Gabriela Spanicra gondoltak a legtöbben, hiszen ő egy hete értesült arról, hogy elhunyt az édesanyja. Noszály Sándor neve is felmerült a lehetséges párosok között. A teniszedző éppen a múlt heti adásban szenvedett táncbalesetet. Könnyeivel küszködve próbálta palástolni kínzó fájdalmát a produkciója közben, miután becsípődött a gerince. Könnyen lehet tehát, hogy sérülése miatt kell kihagynia a harmadik adást. Rajtuk kívül még más sztárversenyző neve is felvetődött, aki „eltűnt” a közösségi oldalakról. Osvárt Andi eddig folyamatosan beszámolt a próbafolyamatokról, de három napja semmit sem tett közzé.

A Ripost a részletekkel kapcsolatban megkérdezte a TV2-őt, ám a felsorolt neveket sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták és az okokról sem nyilatkoztak. Ma este mindenesetre kiderül, hogy mi történt és az is, hogy ennek milyen következménye lesz.