Madonna egykor igazi szexszimbólum volt, akinek számtalan slágert köszönhetünk, de ma már leginkább a megtévesztés mestereként lehet csak rá gondolni. A 62 éves énekesnő elképesztő, milyen aktív az Instagram-oldalán, számtalan szexi, meztelen, és filterekkel teli tartalmat oszt meg, amikkel mostanában sokszor kiveri a biztosítékot.

A pop királynője most megint átlépett egy határt

Az énekesnő olyan tartalmat rakott ki az Instára, amit egy felnőtt filmeben is megirigyelnének.

A rajongók gyorsan találgatásokba kezdtek, hogy vajon mit is akar közölni ezekkel az extrém fotókkal Madonna… Voltak olyan rajongói hozzászólások, akik szerint a díva a MET-gálára öltözhetett be. Egyébként ez a szerelés még a MET-re is elég meredek lenne.

A Met szeptemberben tartja meg a gáláját

A New York-i Mertropolitan Múzeum (Met) hagyományosan május első hetében megrendezett gáláját idén szeptemberben tartják meg sztárok részvételével. A szeptember 13-ára meghirdetett esemény társelnöke Timothée Chalamet, Billie Eilish, Amanda Gorman és Oszaka Naomi lesz. Az idei gála témája az amerikai függetlenség. Tom Ford, Adam Mosseri és Anna Wintour a rendezvény tiszteletbeli elnökei lesznek. A tavalyi adománygyűjtő gálát törölni kellett a pandémia miatt.