Korda György és Balázs Klári hamarosan útra kel, hiszen kezdetét veszi a 2022-es nyári turnéjuk. A sztárházaspár nemrég még vírusos influenzában szenvedett, ami Korda Györgynek a mellkasára is ráhúzódott, komoly antibiotikumos kezelésre volt szükség ahhoz, hogy újra formába hozzák az orvosok a 83 éves énekest.

Betegségük után is koncertturnéra indul a Korda házaspár Fotó: Délmagyarország/Karnok Csaba

Hála istennek, Gyurikám és én is makk egészségesek vagyunk újra” – lelkendezett Balázs Klári a Borsnak. – „Idén is gyönyörű helyeken lépünk színpadra, illetve az ország legnagyobb rendezvényein is: július 15-én az EFOTT-on (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója), július 22-én Debrecenben a Campus Fesztiválon, augusztus 10-én pedig a Sziget Fesztiválon találkozhatunk a közönségünkkel” – mondta Balázs Klári.

Az énekesnő szerint azt nem tehetik meg, hogy ne fotózkodjanak senkivel, vagyis lesz közös szelfi, de csak módjával.

Szeretnénk ugyanis még nagyon sokáig koncertezni, ahhoz viszont egészségesnek kell maradunk” – tette hozzá Klárika.

A Lady N nyerte a döntőt

Utolsó adásához érkezett szombat este a Csináljuk a fesztivált!, a Duna tévé grandiózus show-műsora, amelyben 100 év 60 legjobb slágerét mutatták be sosem látott produkciókban Magyarország sztárelőadói.

Mint arról a Metropol is beszámolt, a döntő nyertese a Solymos Antal szövegíró, és Schöck Ottó zeneszerző által megalkotott, Korda György előadásában ismertté vált Lady N lett, melyet Peter Srámek adott elő.