A legendás énekes Kóbor János életéről meglepő titok derült ki most. Támaszával és élete szerelmével, aki végig mellette volt az utolsó napokban is, még akkor találkoztak, amikor házas volt az énekes. Deme Zsókába, aki közös lányuk, a gyönyörű Léna édesanyja, már akkor beleszeretett Mecky, amikor még más volt a felesége.

Családja körében Kóbor János (Fotó: Bors)

Az énekes zenésztársa Molnár György „Elefánt” árulta el az évtizedes titkot.

„Itt van előttem tisztán az a nap. Készülődtünk az útra és meglepve láttuk, hogy Mecky még sehol, pedig mindig ő volt az első, ő volt a legpontosabb” – mondta el a zenész a Blikknek „Aztán egyszer csak megjött, és volt vele egy gyönyörű hölgy. Néztünk egymásra kissé zavartan, hiszen nagyon jól ismertük a feleségét. Mecky ránk nézett és azt mondta: fiúk, ő itt Zsóka, jön velünk a turnéra, fogadjátok szeretettel. Megszólalni sem tudtunk, miközben újságírók, fotósok hada vett körül bennünket. Ezt látva Mecky szinte kiabált velük, hogy: hohó, gépeket, kamerákat kikapcsolni, itt és most tilos a felvétel! Fantasztikus hangulatú út volt az, velem is ott volt Henike, a gyönyörű feleségem, mint ahogy Mihály Tomi párja is az utazó csapat tagja lett. Zsókát akkor ismertük meg és egyértelmű volt számunkra, ez nem valamiféle kaland Kóbor János életében, hanem egy mesebeli szerelem kezdete.

Korábban a Pimasz úr ott alszik című műsorban árulta el az Omega énekesének partnere, hogy egy születésnapi bulin találkoztak össze. Kiderült az is, hogy a nő korábban már kétszer is volt házas.

Isten nyugosztalja az Omega frontemberét (Fotó: Metropol/Nagy Zoltán)

Egymás mellé sodródtunk és bemutattak bennünket. Addig megközelíthetetlennek hittem Mecky-t, de a bulin minden magától alakult. Rögtön megtetszett nekem és belénk nyilallt az érzés” – árulta el őszintén Zsóka, hozzátette – „Ha hamarabb találkozunk, talán már több gyerekünk lenne, de a sors és az Úr így akarta, és így van ez jól.

Az énekes feleségével, Zsuzsával 40 évig élt együtt, megértésben és bántó szándék nélkül tudták végigvinni az elválást. Ezután 2008-ban Balatonaligán házasodott össze Mecky Zsókával, aki a zenész végső társa volt.