Matthew Perry olyan képet tett fel az egyik közösségi oldalára, amelyen éppen a rajongók által várva várt forgatásra készíti fel őt egy sminkes kollégája. Az 51 éves sztárról, Chandler Bing megformálójáról egy igazán humoros kép készült: ezen látszik, hogy a kelleténél egy picit jobban ellazult, hiszen fáradt arccal, óriási tátott szájjal látható a fotón. Persze a humorát itt is elővette, és pár vicces sort is hozzáírt az amúgy is igen csak mókás pillanathoz.

A Jóbarátok legendás csapata (Fotó: YouTube)

„Néhány másodperccel egy sminkecset elfogyasztása előtt. Nem beszélve a barátaimmal való újraegyesülésről” – számolt be a The Mirror Matthew Perry viccelődéséről a kép alatt.

A rajongók azonnal teljesen bezsongtak, és elkezdtek találgatni, hogy mi is lehet majd az a nagy újraegyesülés. A tippekre nem kaptak választ a színésztől, hiszen egyszer csak törölte a megosztott tartalmat, így sajnos tőle nem lehetett sokat meg tudni, de a Jóbarátok díszlettervezője elárult egy kisebb titkot.

Egy csapat felépítette a sorozatból nagyon jól ismert nappalit, Monica Geller lakását a közelgő találkozóra.

Greg Grande, aki az ikonikus helyszínek, mint például a Central Perk ötletgazdája volt, szerdán egy fotót osztott meg a közösségi médiáján, amivel a rajongók beleshettek a folyamatosan készülő háttérmunkálatokba. Grande bemutatta Monica lakásának a képét, amely várhatóan a régóta várt Jóbarátok különkiadásban jelenik meg.

Sssh. Valami történik, aminek nagyon déja vu érzése van … még egyszer újra életre kel #barát #monicasapt #baráti találkozás” – írta Greg a bejegyzés mellett.

Ilyen lesz Mónika nappalija (Fotó: Instargram)

A sitcomról egy másik sztár is megszólalt. David Schwimmer – akit a nézők Ross Gellerként ismernek – elismerte, hogy áprilisban Los Angelesbe repül, hogy találkozzon a korábbi munkatársaival és barátaival.

„LA-be megyek, hogy leforgassam a Friends Reuniont. Évek óta először találkozhatok mindenkivel” – árulta el. Azt is hozzátette – sokak nagy szomorúságára –, hogy nem lesznek szerepek, nem lesz megírva semmi, mindenki saját maga lesz.