Nem akármilyen megtiszteltetésben volt része az Emilio famíliának, akikkel kivételt tett a naptárdíva. Otthonában látta vendégül a családot, amely csak ámult a számtalan fotót és emléket látva.

Emilio és Tina

Az Emilio família ámulatba esett a fotók láttán (Forrás: Drága családom)

Elképesztő fotókat láthattunk, nem csak Tündéről. Megnézhettük a fiatalabb kori emlékeit, de a fotókon láthattuk az édesanyját, a nagyszüleit, sőt még a dédszüleit is. Egy egész élet van a lakásában, gyönyörű emlékek, momentumok. Arról nem is beszélve, hogy csodálatos az otthona, nagy megtiszteltetés, hogy minket is beengedett ide, ahol a legnagyobb szeretettel látott minket vendégül” – mondta Tina, akinek férje – a számtalan fotót látva – arra is rákérdezett, miként lett Kiszel Tündéből naptárdíva.

Ez már a 20., jubileumi naptáram, minden évben kiadtam egyet. Ezek közül az első a legkedvesebb, hiszen abban még Donatellával szerepeltünk. Az egyik barátnőm adta az ötletet a naptár elkészítéséhez” – vallotta be Kiszel Tünde.

Emilio és Tina

Kiszel Tünde magyar médiaszemélyiség, műsorvezető, újságíró, producer és fotómodell (Forrás: Drága családom)

„Már akkor több ezer fotóm volt, és számtalan készült Donatellával közösen. Épp a barátnőmmel nézegettük őket, amikor azt mondta, ebből akár egy naptárat is készíthetnék, annyi a szuper felvételem. Az ő biztatására készült el az első naptár, amit először főleg a család és a barátok kaptak meg. Végül sokkal többekhez jutott el a naptár, mint azt gondoltam volna. Nagyon pozitívak voltak a visszajelzések, a média is felkapta a dolgot, és így lett belőle hagyomány. Évről évre sokan várják, hogy milyen naptárral rukkolok elő” – árulta el a Drága családomban Kiszel Tünde, aki már a jövő évi naptárterveket szövögeti.

Emilio és Tina

Kiszel Tünde Sylvester Stallonéval is fotózkodott (Forrás: Drága családom)