Az elmúlt napokban egyre több sztár jelentette be, hogy megfertőződött. Király Linda szombaton tudatta a rossz hírt rajongóival.

Az énekesnő a közösségi oldalán árulta el, hogy miért tűnt el egy ideje.

Sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam-e Veletek, hogy miért voltam egy kicsit eltuűnve, de úgy döntöttem, hogy nem csak a jót kell megosztani; mert azt éreztem, fontos hogy elmeséljem hogy pontosan mi történt és mire kell figyelni! Sajnos minden óvintézkedést betartva (külföldön sem voltam a karantén előtt óta) én is elkaptam a COVID-ot valamelyik munkám során. Természetesen lejelentettem azonnal és karanténba vonultam rögtön – írta bejegyzésében Linda.

Az énekesnő azt is elmondta, milyen tüneteikkel kezdődött a betegség.

Úgy indult az egész, hogy szörnyű migrénem volt és elkezdett folyni az orrom. Mivel én gyerekkorom óta küzdök az allergiával, azt hittem hogy a parlagfű miatt van. Nem volt lázam, nem köhögtem. Aztán elment a szaglásom és akkor már tudtam, hogy ez valami más és rögtön elmentem tesztre. Mind a 2 teszt pozitív lett. Paár nappal később indultak a keményebb tünetek. Rázott a hideg, de továbbra sem volt lázam, utána pedig jöttek a légzési nehézségek. Olyan volt, mintha egy elefánt ülne a mellkasomon és nem tudtam egy rendes mély levegőt venni. Most már szerencsére jól vagyok és tegnap kaptam a jó hírt hogy a két hét karantén után az ellenőrző tesztem is negatív lett! – tudatta az örömhírt az énekesnő, aki azt kéri mindenkitő, hogy vigyázzon magára és egymásra.