A fél világ még a 2022-es Met-gála történtek miatt pörög, amikor is Kim Kardashian kellőkép felborzolta a kedélyeket öltözékével, ami Marilyn Monroe ikonikus, 1962-es ruhájában jelent meg az eseményen. A 41 éves valóságshow-sztár nevezetesen 16 kilót dobott le az esemény előtt, hogy bele tudjon préselődni a történelmi ruhába, amit aztán állítólag tönkre tett. Mindeközben, Kanye West korábbi felesége már javában új szenvedélyét keresi egy gyönyörű tengerparton, ahol a sup tudományát próbálja tökéletesíteni.

Megfeneklett” – írta legfrissebb – rajongói számára feledhetetlen élményt nyújtó supos fényképekkel és mini videóval illusztrált – posztjában. Az örmény származású, amerikai televíziós személyiség legújabb posztját már több mint 5, 5 millióan lájkolták.

Persze hű követői egyből kérdezősködni kezdtek a megosztás alatt, hogy hol van, mit csinál. Kim egy kérdésre válaszolva leírta, hogy Ausztrália egyik tengerparti külvárosában van, Cairns régióban, ahol szerelme Pete Davidson filmet forgat.

Akárhogy is van, az biztos, hogy továbbra is rengetegen figyelik a Kardashian-Jenner család leghíresebb tagját, bármerre is lépjen (vagy evezzen).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@kimkardashian által megosztott bejegyzés