RETRO RÁDIÓ

Kifakadt Curtis exe, mindent elmondott arról, milyen a kapcsolatuk Judittal





Megelégelte a pletykákat Krisztike, ezért inkább tiszta vizet öntött a pohárba.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.13.
tisztázza

Pár nappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy a különvált pár kisfia nemrég ünnepelte a születésnapját, majd nem sokkal később megkeresztelték, amiken a rapper ugyan részt vett, azonban párja nem volt vele.

Azonnal elindultak a találgatások, vajon Curtis jelenlegi párja, miért nem jelent meg az ünnepségeken. Akadt, aki azt állította, Krisztike tiltotta meg, hogy Judit találkozzon a kisfiával.

A hírekkel ellentétben Krisztike megismerte már volt férje szerelmét, Juditot, és szó sincs arról, hogy az édesanya bármit is megtiltott volna Curtisnek – írja most a Bors. A kosárlabdázónak egész egyszerűen más programja volt, ezért nem vett részt a hétvégén a családi partin.

Curtis volt felesége, Krisztike

Az édesanya maga öntött tiszta vizet a pohárba.

„Olyanokat írnak, hogy én nem engedem, hogy a gyerekem apjának a mostani párja találkozzon a gyerekkel, vagy részt vegyen bármilyen családi eseményen? Szeretném nektek megsúgni, hogy én voltam az, aki mondta Attinak, hogyha szeretné, hogy a párja megismerje – hónapokkal ezelőtt, nem most, hónapokkal ezelőtt – a gyerekünket, akkor előtte szeretném én megismerni, ami azt gondolom, hogy teljesen normális. Minden normális szülő tudni szeretné azt, hogy hová vagy kihez engedi a gyerekét. Be is mutatta nekem, azóta normális, emberi viszonyt ápolok Judyval” – magyarázta Krisztike az instagramos videójában, aki többször is kihangsúlyozta, hogy Curtisszel mindent közösen beszélnek meg és döntenek el, de ami a legfontosabb, hogy a kisfiuk, Doncsi semmiben se szenvedjen hiányt és egészséges körülmények között nevelkedhessen.

„Szeretném nektek megsúgni, hogy Judy hivatalos volt a születésnapra és a keresztelőre, csak sajnos olyan programja volt, amit nem tudott lemondani. Nyilván az Instagramot figyelitek, nézitek a képeket, bár attól függetlenül, hogy nem volt a képeken, honnan tudjátok, hogy nem volt ott? Nem azért nem volt ott mert én nem engedtem vagy tiltok bármit. Normális, felnőtt emberek vagyunk, tudunk kommunikálni. Nincs köztünk semmilyen vita, és bennem sincs semmilyen sérelem már. Ez nem rólunk szól, hanem a gyerekünkről, és nem vagyunk annyira primitívek, hogy bármitől vagy bárkitől is megfosszuk őt” – szögezte le a fiatal édesanya.

A lap utánajárt, és Krisztike mondandóját Judit távolmaradásával kapcsolatban valóban alátámasztják a kosárlabdázó instagramos bejegyzései. Curtis jelenlegi kedvese a Balatonon pihent a hétvégén, a csapattársaival vitorlázott, amit valószínűleg már hónapokkal ezelőtt leszerveztek.

 





Ezeket olvastad már?
„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás