Mint arról korábban a Metropol is beszámolt előző héten csütörtökön kórházba került Nádai Anikó, pénteken pedig már meg is műtötték. Ébredése után az első teendői között rajongóit is megnyugtatta. Kiderült, hogy a műsorvezetőnek azért volt szüksége orvosi beavatkozásra, mert méhnyakrákra utaló elváltozást diagnosztizáltak nála. Teljes őszinteséggel mesélte el, hogyan derült ki a probléma nála, illetve, hogy mire számíthat ezek után – írja a Blikk.

„Ami a legmeglepőbb számomra, hogy szinte minden második nő hasonló helyzetben van, mint én. És ez szerintem borzasztó. Ami a legfontosabb persze, hogy jól vagyok. Ez egy konizációs műtét volt, mindenkinek mondom, hogy ettől nem kell félni. Ez a méhnyakrákkal kapcsolatos dolog, amiről szó van. Persze rettenetesen megijedtem én is az elején, rettenetesen féltem. Most várjuk majd a szövettannak az eredményét, akkor majd kiderül, mi lesz” – magyarázta Anikó, aki korábban beadatta magának a védőoltást és rákszűrésre is eljárt. Az egyik ilyen alkalommal észlelték a problémáját. A történtek azért is rázták meg nagyon, mert nemrég édesanyját daganat miatt vesztette el.

„Jöhetnek nekem itt az emberek azzal, hogy mennyire fontos az, hogy pozitívan álljunk hozzá, meg minden, hogy fejben dől el, de ez nem igaz. Az én édesanyám volt a legbátrabb, a legegyüttműködőbb, élni akart, nagyon szeretett volna velünk maradni, de hiába, ha az ember nem jár el rákszűrésre. (…) Bízom abban hogy én tényleg az elején járok, hogy időben el lett kapva, csodálatos az orvosom, úgyhogy most várjuk a szövettan eredményét, de nagyon pozitív vagyok”mondta Anikó.