Augusztusban robbant a bomba, miszerint Körtvélyessy Kinga kislányával együtt elköltözött L.L. Juniortól. Mint arról a Metropol is beszámolt a közös házukat is elkezdték árulni, és minden jel arra mutatott, hogy nem egy átmeneti krízis van a rapper házasságában.

Aztán jött egy újabb fordulat, kiderült, hogy L.L. Junior és Kinga újra randizni kezdtek, mert az énekes mindent megtesz azért, hogy visszakapja feleségét. De az összeköltözés még várat magára, az énekes még mindig árulja luxusotthonát.

Kinga egyenlőre nem tervezi a visszaköltözést a luxusvillába, erről egy közeli barát mesélt a Story magazinnak.

Junior egy kacsalábon forgó palotát építtetett, de mégsem voltak ott boldogok. Ebből is látszik, hogy nem a pénz, a kényelem számít, hanem hogy két ember lelkileg egy egységet alkosson. Nekik ez is megvolt, és drukkolunk, hogy újra sikerüljön” – mesélte egy közeli ismerősük a Story magazinnak.

A békülés jól halad, mégsem lesz rövid folyamat

Meglehet, idővel Kinga visszaköltözik, de jelenleg nem így fest a dolog. Ha pedig időközben Junior eladja a házat, egy új helyen, új lappal folytathatják. Ez a ház úgysem hozott szerencsét nekik” – közölte a barát a lapnak.