Iszonyatos hír borzolja a kedélyeket napok óta: a Való­Világ harmadik szériájának játékosa, Béres Anett másfél héttel ezelőtt súlyos sérülésekkel, meztelenül, eszméletlen állapotban került kórházba. Bár egyre több információ lát napvilágot, még mindig rengeteg a tisztázatlan körülmény az eset kapcsán.

Fotó: hot! magazin

Anett álmaiban sem gondolta, hogy ilyen szörnyű véget ér a siklósi lélektisztító szeánsz, amire Sáfrány Emesével együtt jelentkeztek. A két barátnő egy laza csajos estére készült, a napi gondokat hátrahagyva. Annak reményében vágtak bele a kalandba, hogy az önismeret útjára lépve, lelki problémáiktól megszabadulva, frissen, újult erővel, energiával telve térnek vissza a dolgos hétköznapokba.

Ehelyett azonban az este folyamán elfogyasztott ayahuasca teakeverék a feltételezések szerint Anettnál olyan hal­lu­ci­ná­ció­kat generált, amelyek megijesztették, és önkívületi állapotban menekülésre késztették. Csak másnap találtak rá ruhátlanul, összetört csontokkal.

Egy közeli ismerőse elárult néhány információt az egykori valóságshow-hős állapotáról

Anett már túl van az életmentő műtéten. Felébredt, és a körülményekhez képest jól van. Sajnos a bordatörésen túl nemcsak a bokája tört szilánkosra, hanem a lába többi része is. A pécsi kórház orvosai szerint várhatóan egy év lesz a teljes felépülés!” – mondta megtörten hot! magazinnak az ismerős.

További részletekért keresd a hot! magazin legfrissebb számát!