Első ránézésre azt hihetnénk, hogy a nővérével pózol az itt látható képen Keleti Andrea. A táncművész azonban csinos édesanyjával, Ibolyával látható a felvételen, aki hetven felett is elképesztő formában van. A két nő bensőséges viszonyt ápol egymással, pedig ez nem mindig volt így a múltban.

Kamasz koromban gyakran ellentmondtam neki, aztán 18 évesen el is költöztem otthonról. Erre másképp emlékszünk, szerinte egy fiú miatt, én a céljaimmal magyaráztam a hirtelen jött döntést, de máig nem bántam meg – vélekedett a sztár.

Fotó: Bielik István

Közös szenvedély a mozgás

Andi mostanra azonban ráeszmélt, hogy rengeteg dologban hasonlít anyukájára, sőt sokan testvéreknek szokták őket nézni az utcán, a közös képeik alapján ez nem is csoda.

Nyáron több rendezvényen tartottam táncos fitnesz órákat, anyu mindegyiken ott állt az első sorban, pedig már 70 fölött van. Igazán példamutató számomra ez a hozzáállás, hogy nem engedi el magát, sőt a mozgás abszolút fiatalon tartja! Ebben is hasonlítok rá – mondta el Andi a Metropolnak.

Együtt lendültek bombaforába

Andrea az ötödik-X körül kicsit elengedte magát, ám nem rég 8 kilótól sikerült megszabadulnia.

– Ahogy sokan mások, minden év elején én is eltervezem, hogy mit szeretnék elérni a közeljövőben, ha úgy tetszik, fogadalmat teszek. Így volt ez tavaly is. Az biztos, hogy az ötvenedik szülinapomkor kissé eleresztettem magam, de egy éve, az ötvenegyediken csodás képek készültem rólam – mesélte büszkén a sztár.

Fotó: Bielik István

Örökölte a hajfestést

Andi nehezen tagadhatná le rokonságát az anyjával, mivel mindketten gyönyörű vörös hajkoronával büszkélkedhetnek. Ezzel kapcsolatban egy titkot árult el nekünk a táncművész.

18 éves korom óta vörös a hajam, anyukámé is pont ilyen színű! Mindig azt szoktam mondani, hogy genetikailag örököltem ezt a hajfestéket – mondta el nevetve Andrea.