Bár Kandász Andi akár 15 évet is letagadhatna a korából, már nagyon szívesen venné, ha nagymama lehetne. Egyelőre azonban a babázással még várnia kell, ugyanis 26 éves lánya még keresi az igazit.

(Fotó: Kandász Andrea)

Lolcsi már 3 évesen folyamatosan anyukát játszott és őt is mindig imádták a gyerekek. Neki azóta is a család a legfontosabb. Fiatalon szültem a lányomat – ha a korunkat nézzük –, akár már nagymama is lehetnék. Lola ugyan éli a huszonévesek mindennapjait, de mihelyt megtalálja a neki megfelelő párt, készen áll a családalapításra. Nem pénzt, kocsit vagy karriert vár el egy férfitől, hanem azt, hogy szeresse, ahogy engem is imád az apja. Hiszek benne, hogy meg fogja találni az igazit, ahogy én is – magyarázta Andi, aki férjével is gyakran elgondolkozik a nagyszülőségen.

Ferivel sokat beszélgettünk róla, hogy milyen nagyszülők leszünk. Én azt tervezem, hogy vagány nagyi leszek, benne leszek az unokáimmal minden őrültségben. Kultúrát és világlátást szeretnék nekik adni, ahogy a lányomnak is adtam. Annyi különbséggel, hogy az unokáimat nem kell majd nevelnem, csak kényeztetnem. A lányom több gyereket szeretne, mi maradtunk az egynél, de nem bánom, hogy így alakult – mesélte Kandi.

(Fotó: Lung András)