RETRO RÁDIÓ

Nagyon forró: túl az ötvenen mutatta meg bombatestét magyar táncművész





Két ruhamérettel lett vékonyabb Keleti Andrea. A táncművész sosem volt túlsúlyos, de múlt évben felszaladt rá néhány kiló. Mostanra azonban nemhogy ledolgozta a felesleget, de jobban is néz ki, mint valaha!



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.07.30.
keleti andrea

Elképesztően néz ki Keleti Andrea! A táncművész túl az ötvenen egy saját készítésű bikiniben állt kamera elé, az eredmény alapján pedig nincs mit takargatnia: Andi csak úgy ragyog, ami nem is meglepő, hiszen tizenöt éve nem volt ilyen jó formában.

Magabiztosabb lett

A kétgyermekes édesanya tavaly egy, a palesztin népgyógyászat kincseiből és a grönlandi moszatokból álló gyógynövényreceptúra segítségével nyolc kilótól szabadult meg. Már akkor is jól érezte magát a bőrében, nemrégiben azonban leadott még néhány kilót, aminek köszönhetően még magabiztosabbá vált. Csodás alakját meg is mutatta, ráadásul egy saját maga által varrt bikiniben, amiből számtalan darabot tartogat a szekrényében.

Keleti Andrea jobban néz ki, mint valaha (Fotó: Lung András)

Tavaly történt egy nagy változás az életemben, két ruhaméretet fogytam. Sosem voltam igazán túlsúlyos, de magamhoz képest azért sikerült kikerekednem, és nem tetszett, amit a tükörben láttam. Igazán jó érzés volt, hogy éhezés és önsanyargatás nélkül érhettem el a célom, hiszen az ember teste ötven felett azért nem olyan könnyen változik, így különösen büszke vagyok rá.

Újra 35!

A táncművész az ötödik X-en túl úgy érzi, mintha újra a harmincas éveit taposná, hiszen mind a teste, mind a lelke visszafiatalodott a látványos változástól, amin szerelme, Kovács Zoltán táncművész is csak ámul.

– Szép folyamat volt, nem egy pillanat alatt fogytam, sőt még idén tavasszal is lement rólam egy kevés, és tényleg úgy nézek ki újra, mint tizenöt éve – számolt be a boldogságáról Andi, aki szívesen bújik saját maga által készített ruhákba is.

Keleti Andrea bátran pózolhat bikiniben (Fotó: Lung András)

Vissza a gyökerekhez

Andi eredeti szakmája férfi szabó, így a varrás egyfajta hobbi és kikapcsolódás számára. Régebben másoknak is készített táncruhákat, de ma már csak a maga örömére alkot.

– Igazi gyűjtő vagyok, megtartok mindent, aminek jó az anyaga, aztán átalakítom, felújítom. Naponta egy-két órát szentelek az alkotásnak. Egy ilyen fürdőruha elkészítése körülbelül háromnegyed óra, úgyhogy mindig a kedvemhez illő darabot készítek, nem csoda, hogy vagy kétezer lapul a szekrényemben – tette hozzá nevetve a táncművész, aki idén nyáron sem unatkozik, ugyanis nagyszabású házfelújításba kezdtek, és amit tudnak, saját maguk végeznek el.





Ezeket olvastad már?
Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Ez a dolog az, ami megkeseríti Tatár Csilla életét

Megszólalt a legendás magyar műsorvezető, megvan a véleménye Bíró Adáról

Megszólalt a legendás magyar műsorvezető, megvan a véleménye Bíró Adáról

Nem kertelt a Házasság első látásra szereplője: hatalmasat csalódott és kitálalt a másikról

Nem kertelt a Házasság első látásra szereplője: hatalmasat csalódott és kitálalt a másikról

Debreczeni Zitát eltiltották a munkától

Debreczeni Zitát eltiltották a munkától

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás