Keanu Reeves macsó álarca mögött úgy tűnik, hogy a világ legromantikusabb embere bújik meg. Sandra Bullock nemrégiben elárulta, hogy bár soha nem vált komolyabbá a kapcsolat kettejük között, mégis Keanunak sikerült a lehető legaranyosabb lépést megtennie a színésznő kegyeiért – számolt be a BuzzFeed a nemes gesztusról.

Sandra és Keanu még az 1994-es Speed forgatásán ismerkedtek meg, és azóta is közeli barátok maradtak. Sandra erre a barátságra emlékezett vissza egy beszélgetés során, ahol szóba került egy felettébb lovagias tett is. A színésznő elárulta, hogy a közös filmjük kiadása előtt találkoztak. Sandra megemlítette, hogy soha nem ivott pezsgőt és soha nem evett szarvasgombát.

Természetesen, ahogy egy úrhoz illik is, úgy Keanu pár nappal később egy motorral meglátogatta a kollégáját, akinek egy virágcsokor társaságában még pezsgőt és szarvasgombát is vitt.

„Csak arra gondoltam, hogy érdemes megkóstolnia a pezsgőt és a szarvasgombát, hogy ő is tudja, hogy milyen ízük van” – emlékezett vissza a Beépített szépség sztárja a lovagias Keanu szavaira. Persze Sandra elárulta, hogy egyébként romantikus kapcsolat sosem volt közöttük.