A koronavírus-krízis mindannyiunk életére kihat, hiszen nem utazhatunk még csak házunkat sem hagyhatjuk el szabadon, ahogyan azt szeretnénk. Így szeretteinktől és kénytelenek vagyunk távol maradni. Az óvintézkedések pedig a királyi családra is érvényesek. Károly herceg pedig arról beszélt, hogy szomorúságának minden forrása, hogy egy éve nem látta unokáját, Archiet-t, miután Meghan Markle és Harry herceg tavaly novemberben Kanadába távozott – írja a The Sun.

Egy bennfentes elárulta: „A walesi herceg mindig élvezettel ugrott be a Frogmore Cottage-ba, hogy megnézze legfiatalabb unokáját és most szomorú, hogy régóta nem láthatta. Nagyrészt kimaradt az életéből, mióta az Egyesült Államokban nő fel.”

Károly herceg / Fotó: Ripost – AFP

Tavaly novemberben Harry herceg és Meghan Markle hathetes szünetre elhagyta az Egyesült Királyságot Kanadában. Azóta kétszer tértek vissza Nagy-Britanniába, de Archie-t egyik esetben sem hozták magukkal. A bennfentes azt is hozzátette, hogy a gyakorlott nagypapa Károly herceg, nem az egyetlen tagja a királyi családnak, akik szomorúak, hogy nem láthatják felnőni Archiet.

„Mindeninek nagyon hiányzik Archie, de különösen bánatos emiatt a királynő és Fülöp herceg is. Harry mindig azt mondta, hogy alig várja, hogy William családjával együtt nevelje a sajátját, ami egyértelműen most nem történik meg” – folytatta. Ráadásul a kisfiú is érezhette nagypapája szeretetét, hiszen múlt év szeptemberében azzal örvendeztette meg, hogy „pa”-nak hívta.