A promotions.hu egyik olvasója állítólag szemtanúja volt annak, amint egy budai szórakozóhelyről kidobták Kállay-Saunders Andrást és társaságát, miután botrányosan viselkedtek és szétvertek egy asztalt. Az énekes cáfolja, hogy köze lett volna az agresszív megnyilvánuláshoz.

Az énekes egyik ismerőse okozott botrányt, miután probléma akadt a magánéletében (Fotó: MTVA)

„Kállay-Saunders Andrásék nem bírtak magukkal, folyamatosan piáltak, hangoskodtak és már rugdosódtak is… Többször is rájuk szóltak, hogy vegyenek vissza a tempóból, de ez rohadtul nem érdekelte őket, egyre rosszabb lett a helyzet, tök gáz volt az egész. Aztán odáig fajultak a dolgok, hogy az egyik haverja konkrétan széttört egy asztalt..” – közölte a szemtanú. Az énekes azonban pontosította a történteket, őt nem, de őrjöngő barátját valóban kikísérték a biztonságiak.

Az énekes később beszámolt a portálnak az eseményekről. Elmondása szerint a botrányba keveredett ismerősük nem velük érkezett a szórakozóhelyre, csak ott találkoztak vele. András hozzátette, hogy a férfi összeveszett a barátnőjével, ezért viselkedett olyan ingerülten, és emiatt törte össze az egyik asztalt is. A biztonsági őrök végül csak őt távolították el a szórakozóhelyről, az énekes és társasága kimaradt ebből a botrányból. András azt is megosztotta, még az este folyamán arról beszélgetett az egyik biztonsági őr barátjával, hogy másnap biztos a magyar sajtó az ő balhéjáról fog írni, pedig semmi köze nem volt az esethez. Ráadásul ő volt az, aki próbálta leállítani a barátját, hisz valami hülyeségen veszekedett a barátnőjével.