Másfél hete robbant a hír, hogy az ismert páros 11 év után szakított, bár ez a hír már régóta benne volt a levegőben, hiszen többen is azt suttogták, hogy már több hónapja nem élnek együtt.

Annyi bizonyos, végül az énekesnő költözött el Andrástól, de az elválás okát mindenki csak találgatja. Egyesek úgy vélik, Renit nagyon bántotta, hogy András még mindig nem kérte meg a kezét, egy másik ismerős pedig azt nyilatkozta, az énekesnél jobbnál jobb csajok adják egymásnak a kilincset. Ha ez valóban így volt, az biztosan nem arról győzte meg az énekesnőt, hogy mellette képzelje el a jövőjét.

11 évig voltak együtt, mégsem alapítottak családot

11 évig voltak együtt, mégsem alapítottak családot

Azóta látszólag mindketten élik a saját életüket, Reninek nagyon sok fellépése van, így nem is hagy időt magának a gondolkodásra, András pedig dalokat ír, amelyek közül egy szinte egyértelműen volt szerelmének szól. A dal szövege viszont egyáltalán nem azt tükrözi, hogy már nem szereti Renit, sőt a szerzemény felér egy szerelmi vallomással.

A dalt szövege András Instagram-sztorijában jelent meg, amelyet a Ripost osztott meg olvasóival és itt te is elolvashatod.