Kajdi Csaba most azt is elárulta, hogy milyen gyerekkori élmény áll e két dolog ignorálásának hátterében.

Nehezen veszi rá magát a korán kelésre Kajdi Csaba, akinek nem egyszer meggyűlt már a baja a reggeli médiaszereplésekkel. A net megmondóembere ugyan nem büszke rá, de többször előfordult már, hogy egy-egy reggeli felkérésnek nem tudott eleget tenni.

„Nem tudom, hogy szabad akaratukból miért vállalják a rádiós műsorvezetők, hogy 4:30-kor kelnek. Számomra felfoghatatlan, szerintem ez a hajnali kelés minden betegség alapja. Volt, hogy nem értem oda egy-egy reggeli műsorra, de nem mindig volt ez nekem ilyen nehéz” – mondta a Sláger Reggelben Kajdi Csaba, aki még gyerekkorában fogadta meg, hogy kerülni fogja a kora reggeli tevékenységeket.

Kajdi Csaba, Pordán Petra és Viktorin Tamás a képen

Fotó: Metropol

”16-18 évig úsztam, fél ötkor keltem. Egy nagy házban laktunk, egy régi villában. Később már volt cirkófűtés, de sokáig csak a cserépkályhák voltak. Mindig baromi hideg volt reggel, így megfogadtam magamnak, hogy ha egyszer felnövök, nem kelek korán és 24 fok lesz a lakásban, télen-nyáron. Végül ez össze is jött, nagyon hálás vagyok a Jóistennek ezért” – vallotta be Kajdi Csaba, aki a sportot nem iktatta ki végérvényesen az életéből. Igaz, az elért eredménnyel egy cseppet sem elégedett.

Feladtam, hogy milyen ramatyul nézek ki. Én 25 éves roppanós virslinek látom magamat a tükörben, de a kamerában, – ami egy plusz tízet rátesz – nem hiszem el, amit látok, de ez van. Edzek, de semmi értelme. 40 felett a body szétesett. Óramű pontossággal, betöltöd a 40-t és a karod abban a pillanatban lefittyed, integetőd lesz és nem érted, hogy miért. Diétázol, mész, futsz, guggolsz, fáj a térded, összeesel és ugyanolyan bénán nézel ki, szóval kész, ennyi, ez van” – árulta el az edzéssel kapcsolatos érzéseit Kajdi Csaba a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak.