Rájár a rúd Tóth Gabira mostanában, először a Sztárban sztár új évadának forgatása során került vitába Majkával, most pedig Kajdi Csaba, azaz Cyla küldött neki bántó üzeneteket.

Kedden Gabi boldogan osztotta meg követőivel Instagram-oldalán egy fotóval, hogy dr. Erdő Péter bíborostól elismerő oklevelet kapott. Erre a követői is nagyon büszkék voltak, ugyanis 11 ezer szívecskével jutalmazták a bejegyzést.

Nem mindenkinek tetszett azonban

Cyla egy vitaindító kommentet is odatűzött a kép alá – írja a Bors. Amely azóta eltűnt.

Beért a hitoktatás” – fűzte a képhez Kajdi Csaba. Jutalma egy letiltás lett Gabi által. Cyla pedig nem hagyta szó nélkül, hogy az énekesnő eltávolította őt a közösségi oldalától. A férfi saját oldalán egy sztoriban, kutyájával, Sanyival való sétája közben szúrt oda még jobban az énekesnőnek.

A katolikus egyház elkötelezett tagja, a liturgiák áldozata, Gabi Tóta énekesnő engem úgy letiltott anyukám, olyan takába rakott, hogy neked arról elképzelésed nincsen. Olyan idegbe vagyok rakva, hogy az nem igaz. Ő, aki az ősmagyarok támogatója, a rovásírás nagymestere… Azt írta oda a Gabi, hogy köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodának. Tyű anyukám… Bár az érettségi megvolna ilyen jól, na mindegy… Előtte meg népi hadviselésben volt felöltözve” – mondta el Kajdi az említett videójában.