A 21 Jump Street – A kopasz osztag című vígjáték 37 éves színészének, Jonah Hillnek különböző szerepei miatt folyamatosan ingadozott a testsúlya a pályafutása során. Sajnos a színész az alakja miatt már rengeteg negatív kommentet is kapott – írja a The Sun.

„Tudom, hogy jót akartok, de nagyon szépen meg szeretnélek kérni titeket arra, hogy ne tegyetek megjegyzéseket az alakomra. Legyen az a komment jó- vagy rosszindulatú, szeretném, ha tudnátok, hogy cseppet sem segítenek, és nem töltenek el jó érzéssel” – posztolta ezeket a szavakat például a jojó effektustól szenvedő színész.

 

 

View this post on Instagram

 

Jonah Hill (@jonahhill) által megosztott bejegyzés

Jonah Hill 2007-ben vált ismertté a Superbad, avagy miért ciki a szex? című filmmel, akkor alakításáért Oscar-díjra is jelölték. Teste drasztikusan a 2011-es Pénzcsináló című film forgatását követően változott meg először. Akkor egy életmódváltásnak köszönhetően rengeteget fogyott. A következő fordulat 2013-ban következett. Akkor A Wall Street farkasa című film miatt szaladt fel rá több kiló, majd 2016-ban a Haverok fegyverben című mozifilm forgatásakor újabb csaknem 20 kilóval lett több. Nos, most úgy tűnik a filmsztárnak mára sikerült jelentős súlyfölöslegtől megszabadulnia az utóbbi időben, és már mosolyogni is tud, amiről képeket is megosztott Instagram-oldalán.

 

View this post on Instagram

 

Jonah Hill (@jonahhill) által megosztott bejegyzés