Pásztor Anna egész életében az éneklésnek élt, most azonban őszintén beszélt magánéletéről és gyermekkoráról. Szüleivel nem volt mindig felhőtlen a viszonya, ez adódott abból, hogy az énekesnő inkább a rock and roll világában találta meg önmagát, míg szülei a vallást választották.

Fotó: Metropol/Keller Mátyás

Én eleve pattantam otthonról. Olyan tizenhat éves koromban elmentem, szembe a világgal. Aztán végeztem a gimiben, és nekiindultam a világnak, tizenegy évet töltöttem el a nagyvilágban egyedül. Pedagógus meg író szüleim voltak, nekik sem volt egy fillérjük sem, tehát nem volt mit adniuk anyagilag” – írja a Ripost.

„Nálunk a szülők is egy metamorfózison mentek keresztül, csak ők a spiritualitásukat keresték, és megtértek egy gyülekezethez. Vehemensen belevetették magukat, én meg ugyanilyen vehemensen a rock and rollba vetettem bele magam. A kettőnek nem volt közös keresztmetszete. Nagyjából mostanában, tizenöt évvel később találkoztunk újra. A viszonyunk jó, a vallási lelkesedésük megszelídült. (…) A mi munkánkat ők sem tartják a legmegfelelőbb életmódnak. (…) Amikor először végig voltunk plakátozva a körúton, lefotóztam és elküldtem anyámnak. Ennyi volt a válasz a telefonba: Afrikában meg éheznek, nem ez a fontos” – árulta el #Bochkor vasárnap esti adásában Pásztor Anna.

Az énekesnő nemrégiben mesélt arról, hogy mostanra megtalálta önmagát és rendben van az élete.