Az elmúlt időben a Hot! magazinnak több olvasóriporter jelezte, hogy látták itt-ott a szerelmespárt. Várkonyi Andi legutóbb Balatonfüreden sétált kettesben, kéz a kézben a kedvesével, Mészáros Lőrinccel. A Hot! olvasója szerint nem keltettek feltűnést; bár próbálták elkerülni a tömeget, egyáltalán nem úgy tűnt, mintha titkolni akarnák a kapcsolatukat – írja a Ripost.

Nem titkolóznak

Andrea és az elvált üzletember nem bujkálnak, hiszen két teljesen független, hasonló korú emberről van szó, akiknek nincs semmi titkolnivalójuk. Úgy tűnik, egyszerűen nem érezték jelentőségét a bulvármédia bevonásának.

A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról„ – mesélte a Hot!-nak Andi egyik neve elhallgatását kérő kollégája. „Munkából kifolyólag régóta ismerték egymást, de sokáig csak látásból. Azonban csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából hónapokkal azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz.”

Várkonyi Andrea párja Mészáros Lőrinc (Fotó: TV2)

Árad belőlük a harmónia

Az első lépést az üzletember tette meg Andi felé, akivel – mondhatni – a legjobbkor találkoztak. Mindketten túl vannak egy váláson, van gyerek itt is, ott is – hamar megvolt közöttük az összhang.

Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak” – folytatta a bennfentes a csütörtöki Hot! magazinban.

A Hot! magazin természetesen megkereste Várkonyi Andit, hogy rákérdezzen a magánéletét érintő változásokra, aki most is őszintén, de szűkszavúan válaszolt:

A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az” – tette hozzá a tévés.