Horváth Tamás a kirúgása után sem tétlenkedik. Érdekes bejegyzésre lett figyelmes a Ripost az énekes oldalán, miszerint beiratkozott egy barista tanfolyamra.

Miután a koronavírus-járvány miatt a koncertjei elmaradtak, Horváth Tamás leginkább a tévés szerepléseiből élt az elmúlt egy évben. Mondhatni ezer szállal kötődött a TV2-hez, a csatornához, ami a minap hivatalosan is közölte: a jövőben nem tartanak igényt rá. Magyarán kirúgták az énekest, aki éppen néhány nappal ezelőtt írta meg az Instagram-oldalán, hogy beiratkozott egy barista tanfolyamra.

Nos, talán Tamás éppen a legjobb időben kezd el egy új szakmát tanulni, hiszen most koncertekből és tévés szereplésekből is híján van, és azért nem árt, ha az ember több lábon áll a mostani vészterhes időkben. Nem utolsó sorban pedig hobbinak is kiváló ötlet.

Nagy valószínűséggel a TV2 bizalma a Dancing with the Stars alatt ingott meg Tamás felé. Az énekes ugyanis váratlanul kilépett a műsorból. Ennek pontos körülményei máig ködösek a nyilvánosság előtt.