Horrorfilmbe illő élményéről vallott az Instagrtamján Balázs Andi. A színésznő korábban több fórumon is beszélt arról, hogy hisz a természetfeletti erők létezésében, de egy eset őt is különösen meglepte.

Egyedül volt

Andi saját bevallás szerint a nehezebb pillanataiban szeret egyedül lenni.

Kb. 10 éve valamiért cefetül ki voltam borulva egész nap. Rengeteget sírtam, magamba fordultam. Gábor ilyenkor tudja, hogy jobb engem békén hagyni, mert csak ront a helyzeten – mesélte Andi, akit végül párja magára hagyott az otthonukban.”

(Fotó: Bors/Czerkl Gábor)

Valaki megsimogatta

Andi továbbra is rosszul érezte magát, ezért szerette volna minél hamarabb rendbe szedni magát. Az igazi meglepetések azonban csak ezután következtek.

„Elment valahová Gábor, és én a keserves sírásból valahogy összekapartam magam és elmentem megmosni az arcom, hátha a hideg víz helyre billent. Ahogy ott álltam a mosdókagylóba kapaszkodva, egyszer csak éreztem, hogy valaki határozotton megsimogatta az arcom” – osztotta meg a földöntúli élményét a sztár.

Rejtélyes jelek

„Egy másodpercre lefagytam, és a következő lélegzetvételkor láttam, ahogy az ablakon a függöny megmozdul. Az ablak csukva volt és nem volt huzat” – fűzte hozzá Andi, akit megnyugvással töltött el a szellemes filmeket idéző pillanat. „Hiszek abban, hogy a szeretteink valamilyen formában velünk vannak.”