Horgas Eszterrel rengeteg jó dolog történt, megírta élete első színdarabját, mesterképzésre jár, egy orvosi világmárka reklámarca lesz és a lánya máris óriási sikereket ér el.

Mindezek jót tesznek a lelkemnek. Azt érzem, egyre nyitottabb vagyok. Már ki merem dugni a fejemet, jövök-megyek a nagyvilágban” – kezdte a Borsnak boldogan Eszter, aki régebben arról mesélt a lapnak, hogy nyitott a szerelemre.

A magánéletét még egy ideig szeretné megóvni a nyilvánosságtól, de annyit elmondotta a Borsnak, hogy az utóbbi időben már ismerkedik.

Egyelőre nem szeretnék elmerülni a részletekben, de annyit elmondhatok, hogy ismerkedek. Számomra ez nem könnyű, mert rettenetesen nagy bizalom kell ahhoz, hogy valakit beengedjek az életembe” – tette hozzá a művész, aki korábban elmondta: olyan férfit tudna elképzelni maga mellett, akire felnézhet és aki a mestere lehet.

Horgas Eszternek bejönnek a fiatalabb férfiak (Fotó: Metropol/Sáfár Tibor)

 

Eszter azt is elárulta, milyen pasira vágyik

Általában véve az idősebb férfiakra jellemző, hogy képesek valóban odafigyelni arra, hogy mire vágyik a szíve választottjuk. Eszter szerint egyáltalán nem számít a kor, de nem tudná elképzelni magát egy nála jóval idősebb társ mellett.

Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy miért, de egyáltalán nem vágyom tőlem jóval idősebb férfira. Azt viszont el tudom képzelni, hogy egy fiatalabb férfi oldalán találnám meg a boldogságot. A szerelem sokkal misztikusabb annál, mintsem hogy időkorlátokba szoríthatnánk” – mondta el a lapnak Eszter.