Még több csillogással, ármánnyal és intrikával tér vissza ma este a Feleségek luxuskivitelben legújabb évada. A korábbi epizódokhoz képest komoly változás, hogy a műsor két alapszereplője, Köllő Babett és Vasvári Vivien kilépett a sorozatból, ám egy új „luxi” csatlakozott a Polgár Tünde, Molnár Nini, Yvonne Dederick, Nagy Noémi és Csősz Bogi nevével fémjelzett ötöshöz, méghozzá utóbbi barátnője, Anfisa Bulgakova.

A Szibériában született, egzotikus szépségű beauty coach 25 éve él Magyarországon teniszező férjével, a többiekhez pedig Bogi barátnőjeként csatlakozik majd. Anfisa a természetes szépség nagykövete, illetve coach, emellett pedig férje és a saját vállalkozásait vezeti, és gyermeket nevel.

Fotó: Viasat 3

-Sokat gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a felkérést, és végül az igen mellett döntöttem, hiszen ez egy olyan lehetőség számomra, ahol kicsit többet mutathatok magamból, megoszthatom azt a világot, amiben élek, azt a kifinomultságot és nőiességet, amit képviselek. Megszoktam az irigyeket, a csalókat és az ellenségeket. Sok érdekességet fogok elárulni magamról, és arról, miért vettem saját kezembe az irányítást a fiatalságom fenntartásában – fogalmazott Anfisa, akinek Bogihoz hasonlóan saját személyzete van.

Fotó: Viasat 3