Teljes mellszélességgel kiáll volt kedvese mellett L.L. Junior. Augusztus végén lesz két éve, hogy Zuglóban elgázolta egy autó L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiát, Dávidkát. Ahogy arról a Metropol is beszámolt, pár hete a rendőrség befejezte a nyomozást az ügyben és vádemelési javaslattal benyújtották az ügyészségnek a nyomozás iratait.

Gondatlan emberölés

Ennek alapján Hopp Csillát gondatlan emberöléssel vádolhatják meg. Természetesen az édesanya ügyvédje megtette a szükséges lépéseket, de az Árva Szülők Alapítványa is jelezte, hogy egy emberként állnak ki Csilla mellett, sőt egy petíciót indítottak, melyben arra kérik az ügyészséget, hogy ne emeljenek vádat.

L.L. Junior és Hopp Csilla is szeretné már elfelejteni életük legrosszabb napját

L.L. Junior és Hopp Csilla kisfia 2019 augusztusában hunyt el

Junior kiáll Csilláért

-Aláírtam a petíciót Csilla védelmében -árulta el szűkszavúan L.L. Junior, akit továbbra is mélyen megrendít kisfia elvesztése, miközben mindent megtesz azért, hogy volt kedvesét ne hurcolják meg.

Világszintű segítség

– Egyhangúlag kiállunk a gyermekét tragikus körülmények között elvesztett édesanya békességéért és felkérjük az ügyészséget, hogy gondolja át a történtek súlyát a szülő, az anya kínszenvedését méltányolva! Egy anya, aki végignézi gyermeke halálát a kezdettől a végéig, az megkapja a sors legnagyobb büntetését! Ennél nagyobb életre szóló kín nem is létezik! Ebből nincs gyógyulás! Örökké kísért, egy életen át! Hopp Csilla egy baleset szemtanúja volt, ami Árva Szülővé tett egy korábban becsületes, boldog anyát… Hopp Csilla egy anya, aki ma már Árva Szülő is, akinek nem büntetés, hanem lelki támogatás jár a világtól, mindenkitől, aki olyan szerencsés, hogy nem lett a gyermeke baleseti tragédia áldozata! – olvasható a gyűjtés oldalán. A petíciót eddig közel 150-en írták alá, az ország szinte minden pontjáról, de még külföldről is jelezték a támogatásukat Csilla felé.