Folyamatosan ajánlatokkal bombázzák a rajongók Járai Mátét (42) és feleségét, Kírát (42). Mióta kitudódott, hogy nyitott házasságban élnek, sokan szeretnének beférkőzni az ágyukba. Ehhez pedig egyesek azt gondolják, hogy a leggyorsabb út, ha meztelen és pikáns fotókat küldözgetnek a hírességeknek.

„Mi nem szexkapcsolatot keresünk, csupán arról van szó, hogy úgy döntöttünk, ha olyasvalaki lép az életünkbe, akivel valamilyen szinten egymásra hangolódunk és kialakul a vonzalom, abban nem korlátozzuk egymást. Kíra látja a fotókat, amiket kapok, hiszen ő az adminja a Facebook-oldalamnak, és bár szándékosan nem nyitja meg az üzeneteket, előfordul, hogy belekattint. Nincsenek titkaink egymás előtt, így ez nem okoz problémát. Igazából ő kapja a durvább üzeneteket, videókat, amikhez érdekes módon udvariasan írják például, hogy mit szól ehhez, látott-e már ekkorát” – mesélte a színész a Blikknek.

Járai Máté és felesége, Kíra / Fotó: YouTube

Ráadásul az elképesztő történet az intim fotókkal és videókkal nem ér véget, ugyanis előfordul, hogy szexpartikra kapnak meghívást vagy éppen párok keresik fel őket.

„Van egy újfajta csetcsoport a közösségi oldalakon, ezeket azért hozzák létre, hogy nyitott párok szexpartikat szervezzenek. Rendszeresen betesznek minket ilyen csoportokba, de pároktól is rengeteg ajánlatot kapunk. Olyan is előfordul, hogy férfiak írnak nekem, Kírának pedig nők. Nincs ezzel gond, jólesik, ha szexinek, jóképűnek találnak, de ez azért nem a mi világunk” – magyarázta Járai Máté.