Hevesi Kriszta el sem tudja képzelni, hogy mással foglalkozzon, mint a pszichológia, amelynek a szexualitással foglalkozó ága lett a szakterülete. A pszichológus annyira elhivatott a szakmája iránt, hogy legutóbb a TikTokra is regisztrált, hogy ott folytassa tanácsadói misszióját.

A 14–18 éves korosztályt ott lehet a leginkább elérni. Nekik van igazán szükségük a tanácsadásra, a felvilágosításra, ezért is gondoltam úgy, hogy elkezdem használni ezt a platformot, és segítem őket, amivel tudom. Ha az emberek jelentős része tinikorban megkapta volna ezt a segítséget, talán nem is lenne munkám, mert nem lenne annyi szexuális probléma. Igaz, van, akinek csípi a szemét a „misszióm” és rendszeresen jelenti a tartalmaim” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Hevesi Kriszta, akinek ez sem szegi kedvét, ha segítségnyújtásról van szó.

Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus

Egy páciens randira hívta Hevesi Krisztát (Fotó: Sláger FM)

Viszont a hamis történeteket és azokat a pácienseket, akik esetleg többet szeretnének tőle, mint a tanácsadás, azonnal kiszúrja.

A férfiak általában úgy érkeznek hozzám, hogy zavarban vannak, hiszen itt a problémáikat kell feltárniuk. Azonban előfordult, hogy egy páciens többet szeretett volna. Már a probléma feltárásakor is éreztem, hogy valami nem stimmel. Aztán később kaptam egy üzenetet, amelyben randevúra hívott, tulajdonképpen csak ezért jött el hozzám, hogy randizni hívjon. Nem lepődöm meg, ha ilyen történik. A páciensek általában tudják, hol a határ, de ha nem, jelzem nekik” – mondta a Sláger Reggelben Hevesi Kriszta.