RETRO RÁDIÓ

Botrány: szexoldalon tűnt fel Hevesi Kriszta





Megint felbukkant a neten a férfiak szexuális életét segítő kamugyógyszer, amit a szexuálpszichológus nevével hirdetnek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.20.
Vérlázító lopás

A világ legnagyobb pornóoldalán tűnt fel Hevesi Kriszta. Az elismert szexuálpszichológus arcát csalók lopták el és használják egy, a férfiak merevedését elősegítő készítményhez. Kriszta rendkívül kiakadt a hitelrontáson és Instagram-sztorijában figyelmeztette a követőit a csalásra. A Metropol felkereste a szexuálpszichológust, aki elmesélte, hogy pontosan milyen szer árusításához használják engedély nélkül az arcát.

(Fotó: Csorba Márta)

Hamis szert reklámoznak vele

- Egy olyan gyógyszert, ami valószínűleg semmilyen, a szexuális életet befolyásoló hatóanyagot nem tartalmaz. És ez a jobbik eset. A fényképem mellett még a korai magömlés megelőzését kínálja, míg rákattintva már a merevedési zavar megoldását. Azt fontos tudni, hogy e két probléma mögött két, egymással ellentétes biokémiai mechanizmus áll: az egyik csökkenti a szexuális izgalom állapotát, a másik növeli. Értelemszerűen mind a kettőre egyszerre hatni nem lehet. Gyakran vérnyomásemelőt szoktak hozzáadni, hogy a férfi érezze, hogy hatni kezd a gyógyszer, ami placebóként funkcionál. Mivel elhiszi, hogy a szer miatt teljesíteni tud, ezért nem fél a kudarctól, így tényleg működik. Viszont az egészségkövetkezményei végzetesek lehetnek, sztrók, infarktus, életveszély - tette hozzá azt magyarázva, hogy még a gyógyszer leírása is becsapós, ráadásul kifejezetten veszélyes egészségügyi következményei is lehetnek. Kriszta elmesélte, hogy először az ismerősei, illetve a szakértői oldalán a követői írtak neki, hogy nem hiszik el, hogy egy „ilyen közönséges, illegális szert kínáló hirdetéshez” a nevét adná.

(Fotó: Instagram)

Kiborítja a helyzet

- Iszonyúan fáj, hogy az emberek kétségbeesésével, problémáival visszaélnek. Párkapcsolatok mehetnek tönkre ezen, hogy várják a hatást, és „így sem megy”. Ma már annyiféle kiváló, a férfi egészségi állapotához és szexuális életéhez igazodó, orvos által felírt készítményt lehet kapni mindenféle egészségkockázat nélkül, hogy rettenetesen elkeserít, hogy az ilyen csalók ebből még megélhetnek! - mondta el Hevesi Kriszta a Metropolnak.

Jogi lépéseket tesz

- Tettem rendőrségi feljelentést, beszéltem jogásszal és kifejezetten az ilyen ügyekre specializálódott médiaszakértőkkel, de mindig újra és újra felbukkan a hirdetés elsősorban felnőtt oldalakon - jegyezte meg picit csalódottan, ám hangsúlyozta, hogy emiatt csakis a hirdetést feladókat okolja, de igyekszik a lehető leghatékonyabb módszert megtalálni, hogy végre vége legyen a rémálmának.

 





Ezeket olvastad már?
„Nyomokban vagy önmagad” – Szinte felismerhetetlen legújabb képén Szabó Zsófi, durván nekiestek követői

„Nyomokban vagy önmagad” – Szinte felismerhetetlen legújabb képén Szabó Zsófi, durván nekiestek követői

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

„Cuki Benike” – édes fotón mutatta meg kisfiát Szinetár Dóra

„Cuki Benike” – édes fotón mutatta meg kisfiát Szinetár Dóra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás