Két évre rá, hogy megismerte szerelmét, hivatalosan is összekötötte életét Dórival Csepregi Éva fia.

A ceremóniát egy nappal későbbre tervezték, amit a vírus miatt el kellett halasztaniuk. Az esküvőt május 21-én tartották meg, a lakodalom pedig szeptemberben lesz.

Dávid a Borsnak mesélt házasságukról.

„Nem vagyunk régóta együtt, a pandémia időszaka alatt pedig még inkább összekovácsolódtunk. Két hónappal ezelőtt házasodtunk össze, és még az elején vagyunk, de nagyon élvezzük minden percét, és jól működik a házaséletünk. A legszebb dolog mégis az egészben, hogy ma már a feleségemként emlegethetem Dórit. A napunk szerkezetét tekintve azóta sem változott semmi. Nem akarom elkiabálni, ugyanúgy szeretjük egymást, de sokkal színesebb, és a minősége is jobb lett a kapcsolatunknak” – árulta el a lapnak Dávid.

Édesapja is jelen volt

Apukám itt volt, de sajnos a család többi része a járvány miatt nem tarthatott vele. Amikor 1992-ben megszülettem, azt mondta, szeretné megélni, hogy még leérettségizzem. Ez a kívánsága is teljesült, nagyon boldog volt, hogy az esküvőmön is jelen lehetett” – mondta a fiatal zenész.

Felhőtlen boldogságban élvezi házassága minden percét Heatlie Dávid és Dóri
Fotó: Bors

Meglepetéssel készülnek

Heatlie Dávid és felesége bíznak abban, hogy a járvány nem szól közbe, és szeptemberben megtarthatják a lakodalmukat is.

„Bizakodóak vagyunk, mert Dóri menyasszonyi ruháját és az én direkt erre a napra varratott skótos ruhámat még a nagy napra tartogatjuk. Rengeteg mindennel készülünk, lesz bőven meglepetésben része a vendégeknek. Csodálatos helyszínt választottunk hozzá, elkészült a menüsor listája, megvan a ceremóniamester is, így tényleg, ha nem lesz semmilyen korlátozás, akkor készen állunk” – fűzte hozzá mosolyogva.