Nem kevesebb, mint másfél hónapja ápolják kórházban Törőcsik Marit. A színésznőt hőemelkedéssel szállították a szombathelyi Markusovszky Kórházba velemi otthonából.

Ellentétes hírek

A háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- díjas színésznő állapotáról két hétig nem tudtunk semmit, majd többen megerősítették, hogy tüdőgyulladást kapott a legenda, hozzátéve, hogy nem a koronavírus támadta meg a szervezetét. Barátja, Jordán Tamás korábban a Metropolnak elmondta, szerencsére nincs komoly baja a színésznőnek, sőt három hete úgy gondolta, húsvétra már haza is jöhet.

(Fotó: Metropol/SL)

Fő a biztonság

Azóta lassan két hét telt el, ám a színésznő még mindig nem térhetett vissza velemi otthonába.

Még kórházban van, mivel nem akarják hazaengedni, mert biztonságosabbnak tartják, hogy ott van. Az állapota változatlan, tehát nincsen semmi baja, se tüdőgyulladás, se Covid, semmi nincsen. A járványra meg a korára való tekintettel sokkal jobbnak látják az orvosai, ha bent tartják – árulta el Jordán a Metropol megkeresésére.

(Fotó: Metropol/MG)

Nyugalmat kérnek

Mint kiderült, azért nincsenek új hírek a művésznő állapotáról, mert a család nyugalmat szeretne kérni neki és kérik, hogy sehol ne terjesszenek álhíreket az állapotáról.

Annyit kértek, hogy mostantól hagyjuk Marikát gyógyulni és na adjunk táptalajt a kétes híreknek és spekulációknak. Pár hete azt írták az interneten, Marika meghalt. Felháborító ez a sok valótlan butaság. Azt nem tudom én sem, hogy mikor engedik ki, remélem, minél hamarabb. Addig, ha lehet keresem, látogatom. Múltkor is nagyon örült, hogy bementem hozzá. Hála istennek mondhatom, hogy ahányszor meglátogatom, annak ő mindig örül – tette hozzá Jordán.