Egy szakértő azt állítja, hogy a Meghan Markle és Harry herceg Time magazinnak készített címlapja sokak szerint egy „szíven szúrás” a királynénak. Sussex hercegét és hercegnéjét ezen a héten a folyóirat a világ 100 legbefolyásosabb emberének választotta, ami nem csoda, hiszen az évenként megjelenő összegzésükbe a páros neve már eddig is belekerült.

„Meghan és Harry a Time magazin 100 legbefolyásosabb emberének készített címlapfotója egy szíven szúrás lesz a monarchia hírnevének, mert Harry és Meghan hitelességét igazolja a királyi családdal szemben” – mondta Eric Schiffer, a Reputation Management Consultants elnöke a Newsweeknek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meghan & Harry (@dukeandduchessofsussexdaily) által megosztott bejegyzés

Más korábbi hírek szerint egy „királyi szakértő” arra figyelmeztetett, hogy az emberek meg fogják unni Meghan és Harry érzékenykedését, akik közben továbbra is olyan szerződéseket írnak alá, amelyeket nem, vagy csak részlegesen teljesítenek.

Hugo Vickers királyi történész pedig azt nyilatkozta korábban: „Én abba a generációba tartozom, amely meglehetősen vonzónak találja ezeket az érzékenykedéseket, szóval kíváncsi vagyok, mit a hercegi pár mit reagál, illetve, hogy az üzenetük kifelé jobb lesz-e az idő múlásával. Vagy esetleg ugyanaz lesz? Erre az emberek előbb-utóbb ráunnak, nem?”