Az utóbbi idők botrányai és feszültségei miatt végérvényesen is elmérgesedni látszott Harry herceg és a brit királyi család közti kapcsolat, ám most egészen váratlan eseményekről szóló hírek láttak napvilágot.

Ezek szerint a királynő uralkodásának 70. évfordulójának alkalmából Harry és Károly titokban találkoztak egymással, ahol sikerült átbeszélniük a múltban történéseit, és kibékültek egymással – számolt be róla Mirror.

Állítólag, a sussexi herceg kereste fel az apját, aki még a hazatérést is fontolóra vette, amiről egy a családhoz közel álló ismerős számolt be.

„Harry és Károly lassan közelednek egymáshoz, már sokkal jobb viszonyban vannak, mint korábban, akik már videóbeszélgetést is folytatnak egymással. Harry herceg később megbánná, ha rossz viszonyba maradna családjával, ezért megpróbál egyre jobb kapcsolatot ápolni velük” – számolt be róla a királyi családhoz közel álló forrás.

Azt, hogy Harry herceg valóban visszatér-e Angliába a királynő júniusban tartandó ünnepségsorozatára, még egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, hogy Meghan és gyermekei elkísérik-e őt.