Az egyik legmegdöbbentőbb átalakulásnak lehettek szem- és fültanú tegnap este a TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpadának nézői. Az egérkirálylány jelmez mögött ugyanis Demcsák Zsuzsa bizonyíthatta, nem csak kiváló műsorvezető, hanem a rejtőzködés nagymestere is.

Fotó: TV2

-Mindig szeretek új dolgokat kipróbálni, ezért sokat nem gondolkodtam a felkérésen. Nem tudok titkot tartani, ezért ez volt az első kihívás számomra, mielőtt jöttek volna a próbák. Csak a férjem Krishan és a gyerekeim tudták, hogy mire készülök. A páromtól nem áll távol a színház, így nagyon jó ötletekkel látott el, hogyan tudok a testemmel kommunikálni a nézők felé. Mindig is jó volt a tartásom, így könnyen tudtam hozni ennek az egérkirálylánynak az arisztokratikus megjelenését – mesélte Zsuzsa, akinek a jelmez okozta a legnagyobb kihívást.

fotó: Metropol/Szabolcs László

Elképesztően nagy ez a ruha, komolyan mintha ötven kiló lenne, de viccen kívül nagyon nehéz, nem spóroltak ki belőle semmi a tervezők. Hatalmas abroncs, több réteg anyag és még a maszk. Irtó meleg volt alatta, de ami még ennél is rosszabb, nem tudtam forgatni a fejemet a maszk alatt és gyakorlatilag vakon csináltam végig a produkciómat. Közlekedni szinte lehetetlen volt a jelmezben, hárman segítettek benne, hiszen azt se láttam, hol van a lépcső a színpad mellett – mesélte Zsuzsa.

Fotó: TV2

A Farm VIP műsorvezetőjének jellegzetese orgánuma is komoly kihívás elé állította a műsor énektanárát, Lajtai Katit.

-A lényeg az volt, hogy mindenkit megtévesszünk. Nagyon furcsa gyakorlatokat végeztünk, hogy minél magasabbnak tűnjön az alapjáraton mély hangom, például megtanultam operettesen énekelni és rippantani. Furcsa volt egy műsor felvétele alatt némának lenni és teljes inkognitóban mászkálni a díszletek között. Mindenkinek szoktam köszönni, jöttek az ismerősök és már üdvözöltem is volna őket, de vissza kellett fognom magam, hiszen ezzel a hanggal egy pillanat alatt lebuktam volna előttük-mesélte Zsuzsa.