Bár a tévés mogul a képernyőn keresztül egy magabiztos és megtörhetetlen férfi karakterét tükrözi, a tűrőképessége és az acélossága mellett nem fél kimutatni az érzelmeit sem – derül ki a Hot! magazinnak adott nyilatkozatából.

„Munkamániás vagyok”

Hajdú Péter Eszter előtt sem titkolja könnyeit

„Érzékeny vagyok, sokáig nyalogatom a sebeimet, és idő kell ahhoz, hogy feldolgozzam a kudarcot, és felálljak a padlóról” – vallotta be őszintén Péter a csütörtökön megjelenő Hot! magazinnak. „Képtelen vagyok veszíteni. Bár sokszor nem látszik, de belül sokat szenvedek. Képes vagyok sírni, és a párom elől sem titkolom a könnyeimet. Egyedül azt nem szeretném, ha a gyerekeim látnának olyankor. Emellett pedig sikerorientált és munkamániás vagyok, ami nem éppen a legideálisabb kombináció a családalapításra, de számomra ez elengedhetetlen a teljességhez. Eszter a legjobb partner, hiszen megtaláltam benne a tökéletes társat: tudom, hogy amint eljön az idő, boldog család leszünk.”

„Ki kell zárni a negatív embereket”

A család egysége Péter számára egy rendkívül törékeny csoda, amit egyszer már elveszített. Reményekkel és szeretettel vágott bele tavaly újra a családalapításba, ám Eszter elvetélt. Mindkettőjük számára nehéz volt az elmúlt időszak. Erről így mesélt a Hot!-nak:

„A gyászfolyamat, ami egy szakítás, egy imádott munka vagy egy magzat elvesztése után éri az embert, borzasztóan fájdalmas. De mindig újra kell kezdeni! Nagyon sokat merítek a hitemből, enélkül összeomlanék. Mindegy, hogy imának vagy meditációnak nevezzük-e, de segít átlendülni a mélypontokon. Ki kell zárni a negatív embereket az életünkből, és csak pozitív dolgokra kell koncentrálni. Az évek alatt leépítettem az olyan személyeket, akik csak leszívták az energiáimat. Hiszek abban, hogy a siker fejben dől el, és a gondolatnak teremtő ereje van. Abszolút a tapasztalat vezetett idáig, és az a célom, hogy boldog családapa legyek és sikeres céget irányítsak!”

Hogy mennyit őrzött meg Hajdú Péter a fiatalkori forrófejűségéből, a Hot! magazin csütörtöki számából kiderül.